RÓLUNK

Mánya Zsolt

Zenei pályafutásomat százhalombattai rock zenekarokban kezdtem, majd a budapesti Árkádok zenekarban folytatva ORI vizsgát tettem. Mivel a rock zene nem feltétlen okoz sikerélményt egy billentyűsnek, lassacskán áttértem a szórakoztató tánczenére. Páratlan élményt nyújt számomra, ha boldogan táncoló, felhőtlenül szórakozó embereket látok. 

Kővári László

Több tíz éve zenélek, de itt a Cocktail Party zenekarban érzem magam legjobban, mert változatos, sokféle stílusú zenét játszunk. Szeretem nézni a táncoló párokat, ez mindig feldob. Hajrá Rock & Roll. 

Mánya Mosó Krisztina 

A zenével, már énektagozatos általános iskolai tanulmányaim első évében szoros kapcsolatot teremtettem. A százhalombattai néptánc együttesben 15 évig táncoltam, majd ének tanulmányaimat Szendrő Máriánál folytattam. 1996 szeptemberétől vagyok a zenekar egyik vokalistája, imádok énekelni, táncolni, embereket szórakoztatni.

Feir Krisztina

Gyermekkorom óta énekelek. Az éneklés szeretete végig kísért az életem során. Sokszor mindegy volt, hogy hol és mikor, csak énekelhessek. A helyszín lehetett az utca, amikor a barátnőimmel három szólamban énekelve sétáltunk az esőben vagy a földrajzóra, amikor a tanárom hívta fel a figyelmem rá, hogy ugyan szép az, amit hall, de tartogassam a szünetre. 

Amatőr színtársulat és több kórus tagjaként megismertem a színpad csodás világát, és azt, hogy milyen érzés örömet szerezni az előadásokat hallgató közönségnek. 

A Cocktail Party Zenekar tagjaként olyan dalokat énekelhetek, amelyeket nem csak jómagam, de a bulizni vágyók is szeretnek, és amelyeket sokszor velünk együtt önfeledten énekelnek

.

Cocktail Party

ÍRJ NEKÜNK

info@cocktailparty.hu

Keress minket Facebookon!

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el