RÓLUNK

Mánya Zsolt

Zenei pályafutásomat százhalombattai rock zenekarokban kezdtem, majd a budapesti Árkádok zenekarban folytatva ORI vizsgát tettem. Mivel a rock zene nem feltétlen okoz sikerélményt egy billentyűsnek, lassacskán áttértem a szórakoztató tánczenére. Páratlan élményt nyújt számomra, ha boldogan táncoló, felhőtlenül szórakozó embereket látok. 

Kővári László

Több tíz éve zenélek, de itt a Cocktail Party zenekarban érzem magam legjobban, mert változatos, sokféle stílusú zenét játszunk. Szeretem nézni a táncoló párokat, ez mindig feldob. Hajrá Rock & Roll. 

Mánya Mosó Krisztina 

A zenével, már énektagozatos általános iskolai tanulmányaim első évében szoros kapcsolatot teremtettem. A százhalombattai néptánc együttesben 15 évig táncoltam, majd ének tanulmányaimat Szendrő Máriánál folytattam. 1996 szeptemberétől vagyok a zenekar egyik vokalistája, imádok énekelni, táncolni, embereket szórakoztatni.

Szabó Bisztricsány Beatrix

Jazz-ének előadóművész és tanárként diplomáztam a Liszt Ferenc zeneművészeti főiskolán. Nagyon szeretem a soul, gospel, funky zenei irányzatokat, de a tánczenei dalokat is imádom énekelni. Zenekarunk sokrétű zenei stílusa, örökké megújulásra késztet.